Over Chef Diego

Over Diego 
Diego Buik staat bekend als de ‘Hamburgerkoning’. Zijn liefde voor de hamburger ontstond in Lon- den waar hij twee jaar als souschef werkte bij Soho House en daar in zijn pauze vaak ging eten bij Byron burgers. De burgers werden daar op een andere manier klaargemaakt. Niet zoals bij de grote fast food ketens, maar er werd daadwerkelijk gekookt. Hier werd de gourmet burger gemaakt die nu allemaal kennen en eten! Daarna kwam de oversteek naar het vaste land en werkte bij in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. 

Successen 
In Rotterdam heeft Diego als eerste een gourmet burger op de kaart gezet bij Opa en de rest is geschiedenis. Na verschillende prijzen hebben ‘binnen gebakken’ voor zijn bijzondere burger creaties en het recordaantal van 10.000 burgers in zes maanden te hebben verkocht bij Capriole Cafe in Den Haag was het tijd voor iets nieuws. And what better way to do that, dan gewoon even de duurste  ter wereld te maken. Met succes! Maar liefst $2050,-. Dit is ook de stap geweest om voledig voor zichtzelf te beginnen en voor verschillende bedrijven singature burgers te ontwikkelen. Waaronder Lassie, Lamb Weston en 19 Crimes Wine, maar sinds kort kun je zijn burgers ook eten in Amsterdam en Leiden. Na het maken van de duurste burger was het tijd om de volgers van Diego weer de kans te geven om zijn burgers te proeven. 

Pop-Up het Burger Atelier Zo ontstond zijn pop-up tour door Nederland. Vier steden: Amsterdam, Den haag, Delft en Rotterdam en twee avonden per stad. Iedere avond 30 bezoekers en een kleine, maar bijzondere selectie burgers. De kaarten voor de pop-op waren binnen 1,5 dag uit- verkocht. 

Trek gekregen in één van mijn lekkere burgers?

Reviews

Nieuws over Chef Diego

Eind april zal de pop-up Burger Atelier By Chef Diego Neerstrijken in Londen !

Na zijn burgeravontuur in Saoedi- Arabië heeft Diego buik opnieuw geweldig nieuws te melden over de duurste hamburger ter wereld!

Ik roep vrijdag uit tot Burger Friday! In samenwerking met HLOCreativeDesignAgency ben ik begonnen aan het volgende avontuur: #52holyfuckingmolyfridays!

Diego's

Diego's


Terug naar de basis. Een hamburger zoals een hamburger bedoeld is. Verse buns, dagelijks zelfgemaakte saus en rundvlees zoals je in Nederland nog niet eerder hebt geproefd! Dry aged en hand pressed. 

Een genot voor alle zintuigen en een traktatie voor zowel de burgerbeginner als de ware burgerholic. Burgers om te delen en te ervaren. Waar kun je dat beter doen dan in Rotterdam?  


Contact

Wil jij samenwerken , meer weten of gewoon iets vragen vul dan het contact formulier in